Unieke buitenruimte
met uitzicht

up:town wordt een van de gezichtsbepalende gebouwen van het Wijnhaveneiland. Een uniek gebouw ook, want niet veel woontorens hebben het privilege van een eigen buitenruimte. Omdat uitsluitend de bovenste 8 etages in de verkoop gaan, heeft u altijd een exclusief panorama. En dat op een unieke plek aan de Maas, waar u elke dag de hartslag van Rotterdam voelt. Verdeeld over die 8 etages is er ruimte voor 28 appartementen, van 61 tot meer dan 400 m2 vierkante meter. Per woonlaag heeft alle privacy. Sluitstuk van de bovenste laag is een exclusief en riant penthouse!

9 verschillende woningtypen

Interesse
in kopen?

Klik hier
voor de mogelijkheden

Compleet uitgevoerd,
fraai afgewerkt

Met de groene gevel van up:town krijgt het Wijnhaveneiland nog meer kleur. Toepasselijk: groen is de kleur van duurzaamheid én van Rotterdam. Met de veelheid aan typen is er altijd een appartement op maat te vinden, met een indeling die past bij een veelheid aan wensen. Elk appartement is voorzien van een complete keuken, sanitair in badkamer(s) en toilet en tegelwerk. Ook aan duurzaamheid is gedacht. Hoogwaardige isolerende maatregelen, energiebesparende voorzieningen als stadsverwarming. En als bewoner van up:town heeft u het gemak van een gereserveerde plaats in de garage!

Interesse
in huren?

Klik hier
voor meer informatie

Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  1. de eigenaar: de eigenaar van de website;
  2. gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  3. u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  4. de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
 7. Up:town BV behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.
 8. Up:town BV kan geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.
 9. Up:town BV garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
 10. Up:town BV aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.
 11. Toepasselijk recht: Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.
 12. Afbeeldingen en/of artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een impressie te geven en er kunnen geen rechten aan worden verbonden.

Algemene Voorwaarden

De koopsommen zijn vrij op naam en inbegrepen zijn:

De koopsommen zijn exclusief: