up:town
wonen boven alles

up:town is een spraakmakend ontwerp aan de Jufferstraat. Alles wat u op loopafstand wilt hebben, is er. De Markthal met de meest exclusieve verswinkels. De Beurstraverse met internationale winkelketens. De Witte de Withstraat, de Nieuwe Binnenweg en andere straten met trendy speciaalzaken. Het nieuwe Luxor Theater en bioscopen. Restaurants en terrassen in de gezellige Oude Haven om de hoek. up:town is er voor iedereen die wil genieten van het stadsleven. Of juist een plek om zich even rustig terug te trekken.

Rotterdam

Is er één stad in Nederland die meer in beweging is? Jaar in jaar uit steekt Rotterdam zichzelf in het nieuw. Rotterdam inspireert ondernemers, stedenbouwkundigen en inwoners om hun grenzen te verleggen. Welke skyline in ons land kent onderhand zoveel bijzondere landmarks als die van de stad aan de Maas? Dat maakt Rotterdam ook zo’n bijzondere stad om te wonen, te werken, te recreëren en te sporten.

De charme van het
Wijnhaveneiland

Met de groene gevel van up:town krijgt het Wijnhaveneiland nog meer kleur.

Rond de Maas krijgt het nieuwe Rotterdam steeds meer vorm. Vooral op het Wijnhaveneiland, het gebied tussen de Maas en het stadscentrum. In tien jaar tijd heeft de wijk een make-over gekregen. Compleet met eyecatchers als de Red Apple, de Waterstadstoren en de Scheepmakerstoren. Huidige en nieuwe stadsbewoners vallen voor de charme van het Wijnhaveneiland, die z’n maritieme glorie terugkrijgt: ook boten kunnen er tegenwoordig worden aangelegd. Niet voor niets zijn er twee hotels bijgekomen: het eiland is terug van weggeweest!

Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  1. de eigenaar: de eigenaar van de website;
  2. gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  3. u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  4. de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
 7. Up:town BV behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.
 8. Up:town BV kan geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.
 9. Up:town BV garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
 10. Up:town BV aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.
 11. Toepasselijk recht: Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.
 12. Afbeeldingen en/of artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een impressie te geven en er kunnen geen rechten aan worden verbonden.

Algemene Voorwaarden

De koopsommen zijn vrij op naam en inbegrepen zijn:

De koopsommen zijn exclusief: