Verhuurinformatie

De verhuur van de vrije sector huurappartementen zal gebeuren via een makelaar. De verhuur start waarschijnlijk eind 2018, dan zullen alle plattegronden, en prijzen bekend gemaakt worden. U kunt zich vast aanmelden als geïnteresseerde voor de huurappartementen via Bouwinvest. Wilt u meer weten over vrije sector huur en de inkomenseisen, kijk op de website van Bouwinvest.

Vrijheid van huren

up:town is een unieke woontoren van 107 meter hoog waar het wooncomfort centraal staat. De 150 vrije sectorhuurappartementen zijn van alle gemakken voorzien: een luxe keuken met apparatuur en een complete badkamer. Je kijkt zo uit over de Maas of de binnenstad vanaf het royale balkon. Iedere woning heeft een berging in de woning en een extra berging op de begane grond. Wonen boven alles. Tevens biedt Bouwinvest een aantal unieke stadswoningen aan op de begane grond, over twee lagen. Ideaal voor wie ruim wilt wonen midden in de stad.

Kenmerken woning

 • 2 en 3-kamer appartementen met een oppervlakte van 54-74m2.
 • Vrije sector appartementen in het middensegment vanaf circa 900 euro.
 • Alle appartementen hebben een royaal balkon van gemiddeld 20m2.
 • Berging in de woning en aparte berging in de onderbouw.
 • Mogelijkheid tot huren parkeerplaats onder het gebouw.
 • Vijf bijzondere stadswoningen over twee verdiepingen (maisonnettes) op de begane grond.

Klik hier voor de
contactgegevens van
Bouwinvest

Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  1. de eigenaar: de eigenaar van de website;
  2. gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  3. u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  4. de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
 7. Up:town BV behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.
 8. Up:town BV kan geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.
 9. Up:town BV garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
 10. Up:town BV aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.
 11. Toepasselijk recht: Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.
 12. Afbeeldingen en/of artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een impressie te geven en er kunnen geen rechten aan worden verbonden.

Algemene Voorwaarden

De koopsommen zijn vrij op naam en inbegrepen zijn:

De koopsommen zijn exclusief: